/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.

about

Aquests contes i cançons provenen de la tradició oral dels pobles que els van inspirar a Àfrica i Amèrica. Els anomenem afroamericans, perquè en el viatge dels temps sembla que es van trobar al bell mig del mar i es van reinventar a la terra.
I és que en aquells temps, quan els animals parlaven ho feien en ambdós mons i en moltes llengües. També els arbres meravellosos, carregats amb tots els fruits, podien trobar-se a l'Amazones o enmig de Camerun.
Les cançons viatgeres semblen de bressol nocturn a Kenya o al delta de l’Orinoco. La flauta ens recorda l'aire, el cel i la dansa de l'estruç. El tambor és el fil conductor de tots dos continents que es repeteix i es repeteix de punta a punta. El tambor és pausat com el pas de la tortuga o àgil i ràpid com el salt del tigre.
Aquests contes sorgeixen de les boques dels seus narradors. També de llibres meravellosos on els escriptors expliquen com els hi van explicar aquests contes enmig de la selva d'Àfrica o Amèrica, o d'alguna cosa per imaginar que anomenem Afroamèrica.

credits

released January 8, 2019

Narrador: Alexander Hernández. Música: Flutercussió: Isabel Serra: Flauta; Francisco Montañés: Percussió. Producció: Mónica Marchesi i Alexander Hernández. Tècnic a l'estudi de ràdio URV: Òscar Ferré. Edició i muntatge: Mónica Marchesi. Fotografia: Mónica Marchesi. Disseny gràfic e il•lustració: Lucía Borjas

license

tags

about

Crearcomu Tarragona, Spain

Narrador: Alexander Hernández.
Música: Flutercussió:
Isabel Serra: flauta y Francisco Montañes, percusión.

contact / help

Contact Crearcomu

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Omumbo Rombomba (Catalán), you may also like: